Click. Ship. Done.

Connect 4.0 förenklar logistiken för dig. Få prisuppgifter, boka direkt online och spåra enkelt din frakt.

Få prisuppgifter. Boka frakt. Luta dig tillbaka.

Nu lanserar vi vår onlinetjänst för bokning av sjöfrakt. Fyll i dina uppgifter så får du pris och frakttider dörr-till-dörr direkt. Boka online och spåra enkelt din sändning. Senare i år kommer tjänsten att utökas med bokning av landtransport och flygfrakt.

Enklare frakt. Upptäck hur enkel din frakthantering blir med vår nya plattform connect 4.0.

Se hur enkel logistiken blir med connect 4.0 – Click. Ship. Done!

connect 4 ocean: Dörr-till-dörrtider i realtid, aktuella seglingsscheman och ledtider. Vi tar fram de bästa alternativen bland tusentals kombinationer av hamnar och lokala transportalternativ i mer än 50 länder.

connect 4 ocean

Få dörr-till-dörrpriser i realtid, aktuella seglingsscheman och ledtider. Vi tar fram de bästa alternativen bland tusentals kombinationer av hamnar och lokala transportalternativ i mer än 50 länder. Du väljer. Vår personal världen över är alltid redo att hjälpa dig.

Connect 4.0 i 5 enkla steg

Få tillgång till ett internationellt logistiknätverk och hantera dina sändningar som ett proffs med fem enkla steg. Testa hur enkelt det är att hantera din logistik med Connect 4 . Click. Ship. Done.

Steg 1

Var skickar du ifrån, och vart vill du skicka? Fyll i adresserna manuellt eller leta fram dem i sökfunktionen med hjälp av postkod, orts- eller företagsnamn.

Steg 2

Fyll i datum för upphämtning eller leverans med hjälp av kalendern.

Steg 3

Fyll i lastdetaljer. Vad har din sändning för mått, typ av förpackning och vilken kategori faller den under?

Steg 4

Få en offert direkt, jämför våra olika erbjudanden och välj det som funkar bäst för just dig.

Steg 5

När du har valt det erbjudande som passar bäst för dig kan du slutföra din bokning direkt. Bekräfta och fortsätt, så får du ditt tracking-nummer. Klart!

Har du frågor om connect 4.0?

Schenker AG | connect 4.0 Online Service

supportconnect4@dbschenker.com